Big Top Tombola

Big Top Tombola

Får jag be om största möjliga tyssstnad… följ vår cirkusdirektör in i de stora spänningarnas tält. Denna 20-radersslot med progressiv jackpot är ingen pajas. Kan du tämja vår tombola och hitta guldlotten?

Spela nu

Big Top Tombola är en enarmad bandit med fem hjul, tjugo rader och progressiv jackpott.

Denna jackpott består från början av 1.000.000 Kr och varje dag kring midnatt ökas den baserat på insatserna från dagen som gått.

För att kvalificera sig för hela den progressiva jackpotten, måste du satsa maxinsatsen (20kr) eller mer på varje rad för att uppfylla kraven för att vinna. Om du satsar mindre än 20kr på varje rad kvalificerar du dig för en viss procent av den totala progressiva jackpotten

Om fem Big Top-symboler kommer upp i rad på en aktiverad rad, vinner du en procentandel av den totala jackpotten enligt följande:

Beløb satset på vinderlinje Udbetalt procentdel af progressive jackpot beløbet
0,50kr 2.5%
1,00kr 5%
2,00kr 10%
3,00kr 15%
5,00kr 25%
7,00kr 35%
10,00kr 50%
20,00kr 100%

Det aktuella värdet på den progressiva jackpotten visas i spelet. Om du har turen att vinna hela den progressiva jackpotten eller en del av den (och vi har bekräftat vinsten), kommer du att bli kontaktad för att bekräfta vinsten och tala om vilket konto vinstsumman ska sättas in på.

Den summa du vunnit kommer att dras av från jackpotten. jackpotten återställs till 1.000.000 Kr när någon vunnit hela den progressiva jackpotten.

Big Top Tombolas betalningstabell

Vinster som betalas ut i Big Top Tombola beror på de symboler som visas på raden när hjulet har stoppat. 2, 3, 4 eller 5 matchade symboler multiplicerar insatssumman på följande sätt:

De möjliga utbetalningarna kan ses om man klickar på betalningstabellsknappen längst ner till höger på spelet.

Spelregler

Följande spelregler gäller:

Man kan satsa upp till 20kr per rad, vilket ger en maximal satsning på 400kr per omgång
Lägsta insatsen är 0,50kr
Alla vinster gäller från vänster till höger. Vinnande kombinationer av matchande symboler ska starta från hjul 1 till 5 i följd.
Vinster betalas endast ut för den högsta kombinationen på varje aktiverad rad
För att kvalificera sig för hela den progressiva jackpottsumman, ska man satsa maximalt på varje rad (20kr)
Alla satsningar under 20kr på alla rader ger en viss procent av hela den progressiva jackpotten
För att vinna hela den progressiva jackpotten eller en viss procent av den, ska man ha en vinnande kombination av fem Big Top-symboler på en aktiverad rad
Spelaren kan även vinna den progressiva jackpotten genom att få en tombolalott för den progressiva jackpotten i tombolaspelet
Jackpotten kommer inte att justeras eller återställas förrän en vinst har godkänts
Om spelaren får en ‘Golden Ticket’-symbol på det första hjulet på en aktiverad rad, går spelaren vidare till en specialomgång där man får Ring Master att välja en lott från tombolamaskinen
‘Big Top-‘symbolen är även Joker och kan ersätta alla symboler.

Om en progressiv jackpott tas bort eller avslutas oförutsett, är vår policy att ge tillbaka 100% av insatserna för jackpotten till spelare som gjort sådana insatser under den aktuella jackpottens tidsrymd. Information om alla spelarinsatser från början av en jackpott till dess slutdatum går att få från databasen.
Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i dessa spelregler.

Big Top Tombola specialspel

Om en användare får en ‘Golden Ticket’-symbol på det första hjulet på en aktiverad rad, aktiveras en bonusomgång. Då visas en tombolamaskin som snurras av Ring Master. Spelarna kan välja en ‘Välj-knapp som ska stoppa tombolamaskinen och Ring Master väljer en lott. Den multiplicerade vinstsumman visas på tombolalotten. Spelarna får betalt med hjälp av följande formel:-

Insats per rad X Radaktiveringsmultiplicerare X Bonusmultiplicerare = Total vinstsumma

Radaktiveringsmultipliceraren baseras på hur många rader som aktiverats som går genom bonussymbolen.
Om en spelare inte klickar för att välja under den givna tiden, stannar tombolan och en tombolalott väljs automatiskt och resultatet visas i insatshistoriken.

Återbetalning till spelare

Återbetalningen för Big Top Tombola är 93%.

Felfunktion

Comments are closed.