Block Basher

Block Basher

Block bashers är ett nytt och spännande spel där matchande kombinationer av block betalar olika belopp beroende på din insats.

Allt du behöver göra för att vinna är att få 5 eller fler av samma symboler i en grupp där symbolerna är vertikalt eller horisontellt bredvid varandra så att de explorerar så att flera symboler faller ner på sina platers.

Spela nu

Inledning

Block Bashers är ett nytt och spännande spel där du ska få kombinationer av block vilket ger dig multipliceringar av din insats. Allt du behöver göra för att vinna är att få 5 eller flera av samma symbol i en grupp där de ligger bredvid varandra och de kommer att sprängas för att ge plats för fler symboler som faller ner.

Spelregler

Följande spelregler gäller:

Du kan satsa upp till 100 krper spel
Minsta insats är 100 kr
En vinnande kombination av symboler måste innehålla minst 5 likadana symboler bredvid varandra i en horisontell eller vertikal rad
När alla vinnande kombinationer på spelskärmen har sprängts kommer resterande block att falla ner på tillgängliga platser och fler block kommer att falla ner i tomrummen. Vinnande kombinationer därefter kommer att sprängas igen och fler block kommer att falla ner tills inga fler vinnande kombinationer skapas
Spelet stannar när det inte finns några fler vinnande kombinationer i spelplanen på 5 x 5 rutor
Spelaren har möjlighet att göra automatiska insatser på upp till 50 spel. Automatisk insats innebär att du fortsätter att spela valt antal spel tills du trycker på stoppknappen eller tills ditt konto är tomt

Bonusfunktionen triggas om 6 eller fler Orange symboler matchas
Du vinner den progressiva jackpoten om du matchar 8 eller fler Röda symboler
För att ha chans på hela den progressiva jackpoten måste du satsa maxinsats (100 kr)
Alla insatser under maxinsatsen innebär att du har chans på en procentandel av hela den progressiva jackpoten
Icke-jackpotvinster läggs automatiskt till ditt konto. Om du lyckas vinna den progressiva jackpoten (och vi har bekräftat vinsten) kommer du att bli kontaktad så att du kan bekräfta vinsten och ordna credits på ditt konto.
Om ett fel skulle uppstå kommer alla insatser att återbetalas till ditt konto

Progressiv jackpot

Jackpot är på £50 000 och den ökar varje dag kring midnatt, baserat på insatserna under föregående dag.

För att ha chans på hela den progressiva jackpoten måste du satsa maxinsats (100 kr) Om du gör en insats under maxinsatsen har du chans på en procentandel av hela den progressiva jackpoten.

Om 8 eller fler Röda symboler matchas vinner du en procentandel av den progressiva jackpoten enligt följande:

Comments are closed.