Clover Rollover

Clover Rollover

Låt oss hoppas att fru Fortuna är dig nådig när du rullar runt i denna fantastiska Clover Rollover, en spännande 5-raders slot med en jättelik progressiv jackpott. Se om också du kan hösta in lite klöver i detta fält av lyckoklöver!

Spela nu

Clover Rollover är en slot med fem hjul och fem rader samt progressiv jackpot.

Följande hjälptext förklarar hur du spelar ett visst spel. Sloten Clover Countdown för flera spelare är ett annat spel och har en egen hjälptext.

Jackpoten är på 5.500.000 Kr och den ökar varje dag runt midnatt baserat på hur det gått dagen innan.

För att ha chans på den progressiva jackpoten måste du satsa maxinsats (10Kr) på en eller flera rader för att kunna vinna på just den raden eller de raderna.

Om du spelar på Clover Rollover progressiv slot och fem fyrklöversymboler kommer upp på den rad du satsat på så vinner du den progressiva jackpoten.

Den progressiva jackpotens aktuella värde visas i spelet. Om du lyckas vinna den progressiva jackpoten (och vi har bekräftat vinsten) kommer du att bli kontaktad så att du kan bekräfta vinsten och ordna credits på ditt konto.

Jackpoten kommer att reduceras med den summa som du vunnit. Jackpoten kommer att återställas till 5.500.000 Kr när den progressiva jackpoten har vunnits.

Om den progressiva jackpoten vinns innan jackpoten är återställd kommer inte att vinna den summan som visas utan bara summan av insatserna under just det spelet.

Clover Rollover vinstschema

Vinsterna som delas ut i Clover Rollover beror på symbolerna som visas på raden då hjulen har stannat. 3, 4 eller 5 matchade symboler ger följande gånger insatspengarna:

De potentiella vinsterna kan du se om du klickar på vinstschemaknappen i spelets nedre högra hörn.

Clover Rollover spelregler

Följande spelregler gäller:

Du kan satsa upp till 10Kr per rad, vilket ger en total maxinsats på 50Kr per spin
Minsta insats är 1Kr
För att en kombination av vanliga symboler ska ge vinst måste symbolerna vara bredvid varandra, varsomhelst på en aktiverad rad
Vinster betalas ut på högsta kombination för varje aktiverad rad
För att ha chans på den progressiva jackpoten måste du satsa maxinsats på vilken rad som helst (£1)
För att vinna den progressiva jackpoten måste du ha en vinnande kombination med fem fyrklöversymboler på vilken rad som helst där maxinsats (10Kr) har satsats
Jackpoten kommer inte att återställas förrän vinsten har godkänts
Progressiva jackpots på slots kan inte vinnas av flera spelare
Vi förbehåller oss rättigheten att ändra dessa regler när som helst.

Återbetalning till spelare (RTP)

RTP för Clover Rollover är 93%.

Felfunktion

Vid felfunktion blir alla insatser och vinster ogiltiga.

Comments are closed.