Jungle Madness

Jungle Madness

Varför inte en helkväll med aporna eller lite barhäng med tukanerna i den här tjugoradersloten. Lite tur bland tigrarna och kanske slutar kvällen med att du tar hem hela jackpotten. Du kan också ta en runda med vår djungelman och hämta hem en massa cash på vägen – men du, se upp för krokodilerna!

Spela nu

Jungle Madness är ett spel med fem rullar och 20 linjer med en progressiv jackpot.

Denna Jackpot är initialt satt vid 10,000.00 kr och vid midnatt varje dag så kommer den att öka beroende på de ökade insatserna under den föregående dagen.

För att kvalificera sig för den totala progressiva jackpoten måste du satsa 1.00kr på någon rad eller fler för att vinna. I fall du satsar mindre än 1.00kr på någon rad är du kvalificerad för en andel av den totala progressiva jackpoten.

I fall fem Tigersymboler dyker upp i rad på någon vald linje så vinner du en andel av den progresiva jackpoten enligt tabellen nedan.

Summa satsad på vinnande linje Ger följande procent av den progressiva jackpoten
1.00 kr 10%
2.00 kr 20%
3.00 kr 30%
5.00 kr 50%
7.50 kr 75%
10.00 kr 100%

Den nuvarande värdering av den progressiva jackpoten visar sig i spelet. I fall du har tillräcklig tur för att vinna den progressiva jackpoten eller en del av den (och att vi har bekräftat detta), du kommer att bli kontaktad för att bekräftelse och för att arrangera överföringen av vinsten.

Jackpoten kommer att minska med den summa du vunnit. Jackpoten kommer att återställas till 25,000.00 kr när hela jackpoten har vunnits.
Jungle Madness Pay Table

Vinsterna på Djugel Tokig är beroende av vilka symboler som visar sig på raden, så fort rullarna har stannat. 2, 3, 4 eller 5 fler matchande symboler ger följande vinnst:

Den potentiella vinsten kan du se genom att klicka på the Pay Table knappen i nedre högra hörnet av spelet.

Spelregler

Följande regler gäller:

Alla symboler i rad från vänster till höger ger vinst (hjul 1 till 5)
Du kan satsa up till 10.00kr per rad och totalt 200.00kr per omgång.
Minsta instats är 1.00kr
Vinst delas endast ut till den högsta kombinationen på varje rad.
För att kunna vinna hela den progressiva jackpoten måste du satsa det högsta beloppet (1.00kr).
Alla insatser under 1.00kr på någon linje kvalificerar dit till en eventuell vinst av en andel av den totala jackpoten.
För att vinna den progressiva jackpoten, eller en del av den , måste du ha en kombination av fem Tiger symboler på en rad.
Jackpoten kommer inte att ändras eller återställas innan en vinst är validerad.
I fall du får en ‘Djungelmannen’symbol på den första rullen av en vald linje kommer du få spela en omgång där det går ut på att få ‘Djungelmannen’ till andra sidan av ett träsk.
‘Tiger’ symbolen är också Wild kommer ersätta.
I fall det av någon anledning skulle bli att jackpoten uteblir så är vår policy att betala tillbaka 100% av insatserna som spelarna lagt till jackpoten. Detaljerna om detta kan vi se i vår databas.
Vi reserverar oss för rättigheten att ändra dessa regler när som helst.

Jungle Madness’s special spel

I fall en användare får ‘Djungelmannen’symbol på den första rullen på någon vald linje on så genererar det en bonusomgång. Spelare måste välja en av de tre vinrankorna som hänger ovanför Djungelmannen; detta gör man genom att dra muspekaren över den valda vinrankan. Djungelmannen kommer nu försöka att svinga sig över träsket.I fall Djungelmannen ramlar i träsket kommer spelaren att få återgå till spelet. I fall djungelmannen klarar sig över träsket.

Rad aktiverar multipliceraren är baserad på antalet rader aktiverade som går igenom bonus symbolen.

I fall en spelare inte väljer en vinranka kommer detta att ske automatiskt och spelaren kan se om man vann i vinsthistoriken. Återbetalning till spelare

Återbetalningen för Jungle Madness är 93%.
Felfunktion

Comments are closed.