Lucky Ladies 88

Lucky Ladies 88

Ett spel med bingotema och progressiv jackpott. Denna 9-linjers slot har också en bingobonusfunktion som är det perfekta komplementet till ditt bingospel. Så fäst blicken på hjulen och börja snurra – och vi hoppas att fru Fortuna är med dig.

Spela nu

Lucky Ladies 88 är en femhjuls, nio raders spelautomat med en progressive jackpot.

Denna jackpot är från början ca 1.000.000 Kr och varje dag kring midnatt ökar den, baserat på hur mycket som spelats dagen före.

För att kvalificera för fulla progressiva jackpoten, måste du lägga maximala spelet(10.00Kr) på en rad eller flera. Om du lägger mindre än maximal insatts kvalificerar du dig för en procentandel av den progressiva jackpotten.

Om fem “Two Fat Ladies 88”-symboler radar upp på en spelad rad, vinner du följande procentandel av den progressiva jackpotten:
Insatsbelopp på vinnande rad (Kr) Procentuell vinst av den progressiva jackpotsumman
1.00 10%
2.00 20%
3.00 30%
5.00 50%
7.50 75%
10.00 100%

Värdet av den progressive jackpotten står i spelet.. Om du har turen att vinna jackpotten eller en del av den (och vi har bekräftat vinsten) kommer du att bli kontaktad för att bekräfta vinsten och arrangera inbetalningen av vinsten till ditt konto.

Jackpotten kommer att reduceras med beloppet som du vunnit. Jackpotten kommer att sättas om till 1.000.000 Kr när den fulla jackpotten är vunnen.

Skulle den progressiva jackpotten vinnas före det att jackpottsumman kan återställas får spelaren som vunnit inte det värde som visas. De kommer endast vara berättigade till det värde som summan kommer att återställas till för det specifika spelet.

Lucky Ladies 88 Utbetalningstabell

Vinsten utbetalad på Lucky Ladies 88 är beroende på symbolerna som visas på raden, när hjulet slutat snurra. 3, 4 eller 5 matchande symboler betalar följande multipliceringar på satsade summan:

Potentiella vinster kan visas genom att klicka på Pay Table-knappen till vänster i nedre delen av spelet

Spelets regler

Följande regler gäller:

Du kan satsa upp till 10.00Kr per rad vilket ger en högsta insatts av 90.00Kr per snurr
Minsta insatts är 1Kr
För att en kombination av vanliga symboler ska vara vinnande måste symbolerna vara bredvid varandra någonstans på den spelade raden
Vinster betalas på den högsta vinnande kombination på varje spelad rad endast
För att kvalificera för den fulla progressiva jackpotten måste du satsa maximala insatsen på spelad rad (10.00Kr)
Alla insatser under 10.00Kr kvalificerar för den en procent andel på den fulla progressiva jackpotten
För att vinna den progressiva jackpotten eller en procentandel måste du ha fem “Two Fat Ladies 88”-symboler i rad.
Jackpotten kommer inte att ändras eller startas om förrän en vinst är validerad
När en spelare får en “Bingo Balls”-symbol på första hjulet kommer spelet automatiskt att gå vidare till att se en bingodragning med spelarens nummer.
Om något oväntat skulle inträffa och vi eliminerar jackpotten kommer 100% av den ökade progressive jackpotten att betalas tillbaka till spelarna som bidragit till att den gått upp. Detaljer för hur de skall fördelas kan återfås i databasen.
Vi reserverar oss rätten att ändra spelreglerna när som helst.

Lucky Ladies 88 Feature Game

Om du får en “Bingo Balls” symbol i första hjulet på en rad som du satsat på tar spelet dig till en annan skärm där du får se Bingo biljetten och sedan se när 20 bollar släpps ner. Du ska försöka få en rad, två rader och fullt hus. Om du vinner något av dessa kommer du att multiplicera detta med värdet av din insatts. Beroende på hur många rader du valt att spela, till exempel, om du spelat en rad får du spela en gång på bingon, har du spelat alla nio rader och får symbolen får du spela tre gånger på bingon eftersom bingosymbolen fallit på tre av de nio raderna.

Återbetalning till spelare

Återbetalningen för Lucky Ladies 88 är 93%.

Felfunktion

Vid felfunktion blir alla insatser och vinster ogiltiga.

Comments are closed.