Marine Mayhem Mini

Marine Mayhem Mini

Upptäck oceanernas djup på denna 5-raders slot och du kan räkna med att få dina fiskar varma. Dyk djupt för att hitta skattkistan och du har chansen att vinna den progressiva jackpotten

Spela nu

Marine Mayhem Mini är en slot med fem hjul och fem rader samt progressiv jackpot.

Följande hjälptext förklarar hur du spelar ett visst spel. Sloten Marine Mayhem för flera spelare är ett annat spel och har en egen hjälptext.

Jackpoten är på 100,000kr och den ökar varje dag runt midnatt baserat på hur det gått dagen innan.

För att ha chans på den progressiva jackpoten måste du satsa maxinsats (10kr) på en eller flera rader för att kunna vinna på just den raden eller de raderna.

Om du spelar på Marine Mayhem Mini progressiv slot och fem skattkistesymboler kommer upp på den rad du satsat på så vinner du den progressiva jackpoten.

Den progressiva jackpotens aktuella värde visas i spelet. Om du lyckas vinna den progressiva jackpoten (och vi har bekräftat vinsten) kommer du att bli kontaktad så att du kan bekräfta vinsten och ordna credits på ditt konto.

Jackpoten kommer att reduceras med den summa som du vunnit. Jackpoten kommer att återställas till 100,000kr när den progressiva jackpoten har vunnits.

Om den progressiva jackpoten vinns innan jackpoten är återställd kommer inte att vinna den summan som visas utan bara summan av insatserna under just det spelet.

Marine Mayhem Mini vinstschema

Vinsterna som delas ut i Marine Mayhem Mini beror på symbolerna som visas på raden då hjulen har stannat. 3, 4 eller 5 matchade symboler ger följande gånger insatspengarna:

De potentiella vinsterna kan du se om du klickar på vinstschemaknappen i spelets nedre högra hörn.

Marine Mayhem Mini spelregler

Följande spelregler gäller:

Du kan satsa upp till 10kr per rad, vilket ger en total maxinsats på 50kr per spin
Minsta insats är 1kr
För att en kombination av vanliga symboler ska ge vinst måste symbolerna vara bredvid varandra, varsomhelst på en aktiverad rad.
Vinster betalas ut på högsta kombination för varje aktiverad rad.
För att ha chans på den progressiva jackpoten måste du satsa maxinsats på vilken rad som helst (10kr)
För att vinna den progressiva jackpoten måste du ha en vinnande kombination med fem skattkistesymboler på vilken rad som helst där maxinsats (10kr) har satsats.
Jackpoten kommer inte att återställas förrän vinsten har godkänts.
Progressiva jackpots på slots kan inte vinnas av flera spelare.
Vi förbehåller oss rättigheten att ändra dessa regler när som helst.

Comments are closed.